Webinar – Analyse van het aandeel ASML

ASML. Daar hebben we een video over gemaakt. Erick Erdtsieck heeft zijn fundamentele visie gegeven. Daarna is Marcel van Vliet aan de slag gegaan met een technische analyse. Ik heb op basis van hun analyse een optieconstructie gemaakt, waarmee je in 3 maanden een interessant rendement kunt behalen. Wil je weten hoe, bekijk dan de video hieronder. Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!


Update 25 mei 2021: Inmiddels heeft ASML de verwachte daling naar 500 voltooid. Mocht je het nog niet hebben gedaan, dan zou ik nu zeker de geschreven optie terugkopen. Dat kan nu voor zo’n 600 euro. Omdat we er 1200 euro voor hadden gekregen, hebben we per saldo 600 euro verdient. Tegen een margin van iets van 12.000 euro geeft dat een rendement van 5% in 1 maand tijd. Met het synthetisch aandeel sta je nu op een winst van ongeveer 5000 euro. De margin van het synthetisch aandeel is iets van 5000 euro en dat geeft je dan een rendement van 100%.

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.