We starten iets nieuws!

Er is goed nieuws voor de actieve beleggers! Met mijn samenwerkingspartners Geert Jan Nikken, Marcel van Vliet, Peter Groenenboom en ondergetekende lanceren wij BeursBites.nl!  Een nieuw interactief kennisplatform waarmee je jouw kennis over aandelen, opties én je beleggingsportefeuille op een hoger niveau tilt!

 

Ter introductie kun je tot en met zondag 10 december a.s. voor 10 euro een proefabonnement van een maand afsluiten.  

Website BeursBites.nl

Vorige maand is een nieuwe website gelanceerd: BeursBites.nl! Een interactief platform bedoeld voor iedere beursgeïnteresseerde.

 

Er is veel informatie te vinden die gedeeld wordt door verschillende beleggingsexperts en mijzelf. Je kunt op dit platform sparren met de beleggingsexperts en medebeleggers middels een forum- en chatfunctie. Dit biedt de mogelijkheid om onder iedere bijdrage te reageren, te leren van elkaar, vragen te stellen, te discussiëren en je eigen visie te delen. Hier vind je meerwaarde ter vergroting van je eigen (optie)kennis en jouw beleggingsportefeuille!

Wat kan je verwachten?

Dagelijkse berichten, stipt om 07.45 uur met de handvat voor de ontwikkeling van de AEX, en om 12.00 uur een middagupdate. Om 08.15 uur de insteek op de EUR/USD en in de middag om 15.00 uur de visie op de S&P500. Daarnaast iedere handelsdag om 08.00 uur ontvang je de richting, steun, weerstand, mogelijkheden en gevaren in de index van onze Oosterburen, de Dax index.

BeursBites.nl is nog meer….

Er is ook de WeekAftrap met een vooruitblik op de beursweek. De rubriek ‘Voor de Cijfers’ bespreekt de visie op aandelen voordat ze met cijfer naar buiten treden. Daarnaast organiseren wij diverse webinars met analyses vanuit de markt die inspelen op de actualiteit en waarbij wordt aangegeven hoe je daarop kan inspelen met opties. Ook verschijnt er een maandelijkse nieuwsbrief met macro-economische insights en het aandeel van de week. En last but not least, er komt een jaarlijkse BeursBites-conferentie waar je naartoe kunt gaan!

Het mooie is dat bovengenoemde analyses concreet worden gemaakt door de analyses te vertalen naar concrete optiestrategieën. Op deze manier wordt er op beursbites.nl duidelijk en eenvoudig aangegeven hoe je rendement kunt maken op je eigen beleggingsrekening. Hier kun jij ook je voordeel mee doen!

Abonnementen

Er zal dus voor ieder wat wils zijn. Er zijn 3 manieren om te profiteren. Deze zijn afhankelijk van hoe vaak je op de hoogte wilt worden gehouden. Er is een abonnement voor maandelijkse informatie, wekelijks en dagelijks. Neem eens een kijkje op de nieuwe website. Je kunt daar een abonnement afsluiten dat bij je past. Uiteraard zit je nergens aan vast en kun je altijd opzeggen.

Ter introductie kan je nu een abonnement afsluiten op het meest complete abonnement voor slechts €10,- voor de eerste maand! Gebruik daarvoor de kortingscode BRAM10. Maar let op: dit aanbod is geldig tot en met zondag 10 december 2023.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over BeursBites? Neem dan contact met mij op

Bram Voermans

Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.