Veelgestelde vragen

Wij werken eerlijk en transparant. Een abonnement is elk moment op te zeggen, u zit nergens aan vast.

Nee, u belegt via uw eigen beleggingsrekening. ElkeWeekGeld.nl geeft enkel een tip over welke optiepositie ingenomen kan worden.

Wij gaan uit van gemiddeld 20.000 euro voor het Nasdaq systeem, 7.000 euro voor het AEX Dagoptie Systeem en 3.300 euro voor het Eurostoxx systeem. Het benodigde bedrag per optiepositie hangt af van de bank of broker. Bij sommige brokers zal dit meer zijn, bij andere minder. Wij gaan uit van het gemiddelde. U kunt meerdere posities innemen in veelvouden van de genoemde bedragen.

Elke vrijdag tussen 16.30 en 17.00 sturen wij de positie voor de AEX en Eurostoxx Weekoptie Systemen. Dit gebeurt met een email en een SMS. Bij het dagoptie systeem krijgt u de informatie over de optiepositie elke werkdag tussen 16.30 en 17.15 per email. Voor het Nasdaq Weekoptie Systeem sturen wij het bericht op maandag tussen 16.30 en 17.00.

Bij maandelijkse betaling kost een abonnement op de weeksystemen 69 euro per maand. Een jaarabonnement kost 699 euro, ongeveer 59 euro per maand.

U belegt met uw eigen beleggingsrekening en bent zelf in control. U bepaalt zelf of u een positie in neemt of een keer overslaat.

Nee, dat is niet nodig. Ons algoritme bewaakt continue de ingenomen positie. Mocht het risico toenemen, dan sturen we een extra email/sms om de positie aan te passen of te sluiten.

U heeft geen optiekennis nodig om mee te doen met de systemen. Wij hebben de optiekennis en het innemen van een optiepositie kan snel en eenvoudig.

Het algoritme berekent de meest kansrijke positie om in te nemen. Het kan soms voorkomen dat er geen kansrijke positie wordt gevonden. In dat geval nemen we geen positie in.

Uitgangspunt bij de systemen is dat de ingenomen optiepositie automatisch wordt gesloten. Om het risico te beperken komt het soms voor dat we in actie komen om de positie pro-actief te sluiten. Mocht dit gebeuren dan sturen we een extra email/SMS.

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.