Samenwerking met Saxo Bank

Samenwerking met Saxo Bank

Ik ben ontzettend verheugd om aan te kondigen dat ElkeWeekGeld.nl een samenwerking is aangegaan met Saxo Bank. Hierdoor kan ik verschillende voordelen aanbieden aan de deelnemers van de ElkeWeekGeld.nl Optiesystemen.

Saxo Bank biedt via haar online platforms handel aan in onder andere, aandelen, futures, obligaties en opties. Het bedrijf is een online broker met een bankvergunning, zonder zelf traditionele bankproducten aan te bieden.

De naam Saxo refereert aan Saxo Grammaticus, een Deense middeleeuwse geleerde. In 1992 is de bank opgericht in Denemarken onder de naam Midas. In 2001 is dit gewijzigd in Saxo Bank. De bank is niet beursgenoteerd en de oprichters waren Kim Fournais en Lars Seier Christensen. Inmiddels heeft de bank vestigingen in 16 landen waaronder ook in Nederland. Medio december 2018 heeft Saxo Bank BinckBank overgenomen.

Voordelen van de samenwerking met Saxo bank

1. Transactietegoed

Alle deelnemers aan de Optiesystemen van ElkeWeekGeld.nl die vanaf nu een rekening openen bij Saxo Bank krijgen € 300 transactietegoed. Dit tegoed is geldig tot 3 maanden na het openen van de rekening. Daarnaast staan er speciaal voor ElkeWeekGeld.nl twee dedicated accountmanagers klaar. Zij kunnen helpen de rekening snel en goed te openen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is mij een berichtje te sturen dat je een rekening gaat openen. Ik zorg er dan voor dat Saxo Bank het transactietegoed van € 300 toevoegt aan jouw nieuwe beleggingsrekening.

Heb je al een effectenrekening bij Saxo Bank? Als je nu deelnemer wordt van een van de Optiesystemen van ElkeWeekGeld.nl dan krijg je van Saxo Bank een exclusief transactietegoed van maar liefst € 100!

2. Premium Pakket

Saxo Bank werkt met verschillende beleggingspakketten. De standaardpakketten zijn Green, Blue en Black. Daarnaast zijn er twee premiumpakketten, Platinum en VIP.

Alle deelnemers aan de Optiesystemen van ElkeWeekGeld.nl die vanaf nu een rekening openen bij Saxo Bank krijgen een jaar lang het Platinum Premium Pakket.

Bij dit pakket bedragen de transactiekosten voor opties slechts €0,75.

Saxo bank hanteert voor het gebruik van een beleggingsrekening een maandelijkse service fee. Met het Platinum Premium Pakket is deze het laagst van alle pakketten en betaal je 0,010% van de portefeuillewaarde, met een maximum van 50 euro.

Meer informatie over dit pakket vind je hier.

Let op: deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten die voor het eerst een Nederlandse Saxo Bank rekening openen.

3. Optiesystemen volgen met een druk op de knop

Voor de deelnemers aan de ElkeWeekGeld.nl Weekoptie Systemen met een beleggingsrekening bij Saxo Bank is het nu ook mogelijk om op zeer eenvoudige wijze de wekelijkse optieposities in te nemen.

Hoe werkt het?

  • De optiepositie in de wekelijkse e-mail bevat voortaan naast Lynx ook een Saxo Bank volgknop
  • Je logt in bij Saxo Bank op het SaxoInvestor platform
  • Je drukt op de volgknop in de e-mail
  • De order wordt getoond in de webbrowser
  • Pas eventueel het orderticket aan en verzend de order naar de beurs

Uitvoeren van orders is zo erg eenvoudig. Je hoeft alleen nog de order na te kijken en naar de beurs te versturen. Je blijft uiteraard altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen beleggingen. Houd er rekening mee dat beleggen nooit zonder risico is.

Voor deelnemers aan de systemen van ElkeWeekGeld.nl is deze service helemaal gratis!

Ben je nog geen deelnemer?

Als deelnemer aan de ElkeWeekGeld.nl Optiesystemen maak je gebruik van een handige volgknop waarmee de transactie binnen een minuut geregeld is. Daarnaast profiteer je van het gratis transactietegoed en je komt bij het openen van een beleggingsrekening in het Platinum pakket van Saxo Bank!

Dit jaar hebben alle systemen, net als vorig jaar, een positief rendement. Het best presterende systeem staat inmiddels op meer dan 17%.

Start nu en klik hier om deel te nemen aan een van mijn systemen. 

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.