Samenwerking LYNX

Samenwerking LYNX

Enige tijd geleden heb ik een enquête gehouden met als resultaat dat we nu een samenwerking met Lynx hebben. Op de enquête is overweldigend op gereageerd en ik wil iedereen die daaraan heeft meegewerkt hartelijk danken voor de genomen moeite.

Ik deel graag de uitkomsten van het onderzoek, alsmede de vervolgacties die ik naar aanleiding van de uitslag van de enquête zal nemen.

 

Drie mogelijkheden

Mogelijkheid 1 zelf beleggen, waarbij je een e-mail ontvangt waarin de transactie van ElkeWeekGeld.nl staat. Je dient zelf, in het geval van interesse, de transactie na te bootsen en in te leggen. Dit is de huidige situatie.

Mogelijkheid 2 automatisch beleggen. Dit is het geval wanneer je beleggingsrekening wordt gekoppeld aan ons systeem, waardoor alle transacties automatisch worden uitgevoerd. Je hoeft in dat geval niets meer zelf te doen.

Mogelijkheid 3 zelf beleggen, maar dan op een manier dat een transactie zeer eenvoudig te volgen is. De e-mail waarin de transactie wordt gedeeld bevat in dat geval een link die doorverwijst naar het betreffende orderticket bij je broker. Nadat je klikt op de link en bent ingelogd bij je broker, verschijnt direct het orderticket. Met één druk op de knop kan de order vervolgens naar de beurs verstuurd worden.

Uit de enquête kwam naar voren dat voor alle drie de opties ongeveer evenveel belangstelling is, waarbij de laatste mogelijkheid van beleggen de meeste stemmen kreeg.

Met deze mogelijkheid ben ik verder aan de slag gegaan en ik kan uitstekend nieuws melden.

 

Samenwerking met LYNX

ElkeWeekGeld.nl is namelijk een samenwerking aangegaan met LYNX. Deze online broker maakt het voor de abonnees van het AEX weeksysteem mogelijk om op zeer eenvoudige wijze optieposities op te volgen. Deze mogelijkheid is exclusief voor abonnees die klant zijn of worden van LYNX.

Samenwerking LYNX

Hoe werkt het?

  • De optiepositie in de wekelijkse e-mail bevat vanaf de nu een volgknop
  • De knop verwijst door naar de inlogpagina van het handelsplatform van LYNX
  • Nadat je je inloggegevens invult, zie je de volledige order direct klaarstaan
  • Pas eventueel het orderticket aan en verzend de order direct naar de beurs

Dit maakt het opvolgen van orders uiteraard nog eenvoudiger. Je hoeft alleen nog de order na te kijken en naar de beurs te versturen. Je blijft uiteraard altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen beleggingen. Houd er rekening mee dat beleggen nooit zonder risico is.

En nog meer goed nieuws: voor abonnees van ElkeWeekGeld.nl is deze service helemaal gratis!

En daarmee zijn we er nog niet. Alle abonnees van ElkeWeekGeld.nl met een effectenrekening via LYNX krijgen van LYNX een exclusief transactietegoed* van maar liefst € 250!

 

Ben je nog geen abonnee bij ElkeWeekGeld.nl?

Word dan snel lid en open om te profiteren van de handige volgknop en het transactietegoed* van € 250! Kijk hier voor de verschillende abonnementen.

 

Hartelijke groet,

Bram Voermans

Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.