Resultaten 1e kwartaal 2022

De eerste drie maanden van dit jaar waren geen gemakkelijke maanden om te beleggen. De meeste beurzen sloten het kwartaal af met rode cijfers. Zo eindigde onze AEX met een negatief rendement van meer dan 9%. Het zou wel eens een zeer interessant beursjaar kunnen worden, waarbij een verdere daling zeker niet is uitgesloten.

 

Maar hoe hebben onze systemen gepresteerd in de eerste drie maanden? Dat zie je hieronder:

Resultaten kwartaal 1 2022

 

Resultaten ElkeWeekGeld.nl Eurostoxx50 Weekoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl Eurostoxx50 Weekoptie Systeem heeft een iets hoger risicoprofiel dan het AEX Weekoptie Systeem. Daar staat tegenover dat het rendement over het eerste kwartaal ook hoger was. We maakten een positief rendement van 6%. Het systeem maakte 1 week een klein verlies. De Eurostoxx50 index, de index met daarin opgenomen de 50 grootste bedrijven van Europa, presteerde even slecht als de AEX index en behaalde een negatief rendement van 9% in het eerste kwartaal. Daarmee behaalden we een fors beter resultaat dan de index.

Resultaten ElkeWeekGeld.nl AEX Weekoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl AEX Weekoptie Systeem behaalde het eerste kwartaal een rendement van 2%. Het was een turbulent kwartaal en mede door de oorlog in Oekraine, maakte het systeem 1 week een klein verlies. Daarnaast bleef het systeem enkele weken aan de zijlijn om het risico zoveel mogelijk te beperken. Met een rendement van 2% deden we het uiteraard fors beter dan de AEX die een negatief rendement behaalde van 9%.

Resultaten ElkeWeekGeld.nl AEX Dagoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl AEX Dagoptie Systeem had het moeilijk. Dit systeem heeft een hoger risico dan de weeksystemen. Ook maken we vaker verlies. In principe krijgen we er een hoger rendement voor terug. Het eerste kwartaal kenmerkte zich door soms grote dagelijkse uitslagen. Deze heftige dagelijkse bewegingen, mede veroorzaakt door de oorlog, zorgde ervoor dat we dit kwartaal enkele keren verlies maakten. Hierdoor kwam het rendement op -12%. En daarmee deed dit systeem het net iets slechter dan de AEX.

Nu is een goed abonnement om te starten met een van mijn systemen

Ik krijg wel eens de vraag wanneer het een goed moment is om te starten met een van mijn systemen. Het beste moment ligt in het verleden. We hebben immers al behoorlijke rendementen gerealiseerd.

Het een na beste moment om te starten is vandaag!

Daarbij is het goed om te zien dat de systemen functioneren zoals bedoeld. Ze maken bijna nooit verlies en genereren rendementen bij stijgende, dalende en gelijkblijvende koersen. Hoe gaat het met je portefeuille bij een AEX stand onder de 400 punten? Voor mijn systemen maakt dat niks uit. Gestaag maken we elke week een klein rendement om aan het eind van het jaar uit te komen op een mooi percentage. Het is makkelijk, het kost je 1 minuut per week en je hebt geen kennis of ervaring nodig. Ik hou de beurs continue voor je in de gaten.

Klik hier voor een abonnement en start vandaag met elke week geld!

Met vriendelijke groet,

Bram Voermans
Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.