Resultaten 3e kwartaal 2021

Mijn AEX Dagoptie Systeem behaalde uitstekende resultaten en behaalde in september een rendement van maar liefst 8.2%. Ook de andere systemen deden het uitstekend. Hieronder een transparant overzicht van mijn resultaten over het derde kwartaal van 2021:

 

 

Resultaten 3e kwartaal 2021
Resultaten 3e kwartaal 2021

 

Resultaten ElkeWeekGeld.nl AEX Dagoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl AEX Dagoptie Systeem heeft zeer goed gepresteerd in het derde kwartaal van 2021. Dit systeem heeft een hoger risico dan de weeksystemen. Ook maken we vaker verlies. In principe krijgen we daar een hoger rendement voor terug. In het derde kwartaal namen we regelmatig een dagelijkse positie in. Het gerealiseerde rendement bedraagt 16% voor het derde kwartaal en hiermee verslaan we de AEX index ruimschoots. Deze index behaalde een kwartaalrendement van 5%. We maakten geen enkel verlies in het hele kwartaal en hebben daarmee een 100% winratio! Voor dit jaar staan we op een totaal rendement van 26%. Ook daarmee doen we het beter dan de AEX index. Vooral september valt op. Daar behaalde het systeem een rendement van meer dan 8 procent, terwijl de AEX index 2 procent erop achteruit ging.

 

Resultaten ElkeWeekGeld.nl AEX Weekoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl AEX Weekoptie Systeem behaalde in het derde kwartaal een rendement van 8%. De AEX maakte in dezelfde periode een positief rendement van maar 5%. Ook met dit systeem hebben we het derde kwartaal geen enkele keer verlies gemaakt. Dit is het meest veilige systeem van ElkeWeekGeld.nl. En tot nu toe is er met dit systeem een rendement van 16% gerealiseerd. Daarmee hebben we de AEX index (nog) niet verslagen. De AEX index is één van de meest gestegen beurzen en het is de vraag of dit het vierde kwartaal zo blijft. Wat de beurs ook gaat doen, met het AEX Weekoptie Systeem zijn we hard op weg naar de voor dit systeem verwachte 20% per jaar.

 

Resultaten ElkeWeekGeld.nl Eurostoxx50 Weekoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl Eurostoxx50 Weekoptie Systeem heeft een iets hoger risicoprofiel dan mijn AEX Weekoptie Systeem. Ook met dit systeem maakten we een positief rendement van 8%. In het derde kwartaal hadden we één keer een niet noemenswaardig verlies van 0.0007% per optiepositie. Het Eurostoxx50 Weekoptie Systeem deed veel beter dan de Eurostoxx50 index. Deze index maakte in het derde kwartaal een verlies van 1%. Een ruime outperformance van mijn Eurostoxx50 Weekoptie Systeem dus. Voor dit jaar staan we op een totaal rendement van 25%. Dat is bijna het dubbele rendement in vergelijking met de Eurostoxx50 index.

Samenvattend, 16%, 25% en 26% rendement zonder noemenswaardige verliezen. Ook de vooruitzichten van alle systemen zijn gunstig. Door het gebruik van optieconstructies verdienen we geld als de beurs stijgt, daalt of gelijk blijft. Dus ook het laatste kwartaal verwacht ik elke week geld te verdienen.

Het volgen van één van mijn systemen is makkelijk, kost weinig tijd en je hebt geen ervaring met opties nodig.

Wil jij ook beginnen met mijn optiesysteem en een rendement tot wel 40% maken?

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.