Over ons

Het team van ElkeWeekGeld.nl bestaat uit verschillende professionals die er continue voor zorgen dat alles goed loopt. De bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl” is Bram Voermans.

In 1987 is Bram geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. De beurscrash maakte als tiener veel indruk op hem. Sindsdien wil hij alles weten over de achterliggende mechanismen. Bram heeft een universitaire studie accountancy afgerond en heeft als registeraccountant gewerkt bij PwC. Daarna was hij werkzaam als Risk Manager en financieel directeur bij bedrijfsonderdelen van Shell.

Bram realiseert zich dat niet iedereen tijd en zin heeft om veel met de beurs bezig te zijn. Door de wekelijks informatie te gebruiken hoeft u er zelf geen studie van te maken. U kunt naast uw andere bezigheden toch verantwoord zelf beleggen. Uw geld laten groeien, net zoals ons team dat doet. En dat kan flink oplopen, met rendementen van meer dan 20%.

Natuurlijk brengt beleggen altijd risico’s met zich mee. De systemen van ElkeWeekGeld.nl zijn opgebouwd met zo weinig mogelijk risico als uitgangspunt. Daardoor is het een verantwoord en transparant financieel product. Probeer het zelf eens.

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.