Oud worden kost geld

De Française Jeanne Louise Calment was de oudste persoon op aarde. Ze stierf in 1997 op 122 jarige leeftijd. Tot haar dood was ze goed bij kennis. Ze fietste tot haar honderdste. De kans is groot dat wij ook oud worden en wellicht ouder worden dan 122. Er wordt momenteel veel onderzoek gedaan naar het vertragen van veroudering. Het is wachten op een doorbraak en dan kan het snel gaan.

Oud worden kost veel geld

Maar als je zo oud wordt, hoe ga je dat dan financieren? Ik kan mij goed voorstellen dat niet iedereen zich daar mee bezig houdt. Zeker als je een gezin hebt met kinderen, een drukke baan, sociale verplichtingen, uitjes en vakanties. Maar toch is het goed om er zo jong mogelijk over na te denken.

We worden steeds ouder, maar wie gaat de AOW, pensioenen en zorgkosten allemaal betalen? En hoe ouder we worden, hoe duurder het wordt. Ga er maar niet van uit dat de overheid je altijd kan redden. Eigen euro’s beschermen je het best. Dus check je pensioensituatie en neem maatregelen als het tegenvalt.

Beleggen

Beleggen is een van de mogelijkheden om je pensioen aan te vullen. Maar heb je weinig tijd, onvoldoende kennis of zelfvertrouwen of vind je het te risicovol? Ben je bang voor een daling?

Deze bezwaren houden je misschien wel tegen om het daadwerkelijk te gaan doen. Dat is onnodig, want ik maak het mogelijk om te beleggen als een expert. De stap van vallen en opstaan kun je overslaan. Alle lessen die ik heb geleerd in de afgelopen 30 jaar, hebben geresulteerd in drie optiesystemen, waar groei en veiligheid voorop staan.

Wat heb je nodig?

•             1 minuut tijd per week
•             Een abonnement op ElkeWeekGeld.nl
•             Minimaal startkapitaal van 3.000 euro

Wat kan het opleveren?

•             meer dan 20% jaarlijks rendement

Zie mijn resultaten van de afgelopen jaren; alle resultaten zijn te vinden op de website. Uiteraard ben je altijd zelf vrij en in control om een positie in te nemen of te stoppen met een abonnement. Eerlijk en transparant.

Wat is er fijner dan het beleggingswerk over te laten aan een echte expert? Met alleen maar een minuut per week van je tijd. Zonder zelf de beurs te volgen, toch jouw vermogen zorgeloos laten groeien. Ook bij een neerwaartse beurs.

Dus zorg voor een goede oude dag en neem een maandabonnement op een van mijn optiesystemen. Het kost je slechts 69 euro. Je zit nergens aan vast, het is maandelijks opzegbaar, maar ik weet zeker dat het je gaat bevallen.

Heb je nog vragen? Bel me dan op 015-4550125.

Succes!

Bram Voermans

Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.