Starten met ElkeWeekGeld.nl

Beste deelnemer,

Wat leuk dat je gaat starten met het volgen van het Eurostoxx Weekoptie Systeem van Elke Week Geld. Een goede keuze om voortaan gebruik te maken van onze expertise. Wij staan voor zorgeloos beleggen, met goede en bewezen rendementen. 

Ik ben Bram Voermans. Ik ben de eigenaar en oprichter van ElkeWeekGeld.

In een paar video’s leg ik uit welke stappen je moet nemen om succesvol te kunnen starten met het innemen van de wekelijkse optieposities.

Om te starten heb je een beleggingsrekening nodig. We werken samen met Saxo Bank, waardoor er eenvoudig gebruik gemaakt kan worden van een link waarmee je direct naar de website van Saxo gaat. Hierdoor is de wekelijke positie met enkele klikken eenvoudig en binnen een minuut in te nemen. 

Geef hieronder aan of je een rekening wilt openen bij Saxo of dat je al een rekening hebt. Daarna leg ik stap voor stap uit wat je moet doen om succesvol te kunnen starten.

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.