Geld storten op je beleggingsrekening

Als je een nieuwe rekening hebt geopend kan ik – door mijn samenwerking met Saxo bank – je een korting aanbieden tot € 300,- op de transactiekosten.

Nu je beleggingsrekening is geopend, kun je mij via onderstaand formulier een bericht sturen. Vul hiervoor je naam, e-mail en klant-ID in. Druk daarna op verzenden. Ik zorg er dan voor dat de actievoorwaarden van Saxo worden toegekend en aan je rekening worden gekoppeld.

De volgende stap is geld storten op je beleggingsrekening.

Voor het Eurostoxx Weekoptie Systeem is er een bedrag nodig van 3.300 euro voor 1 optiepositie. Je kunt zelf bepalen hoeveel optieposities je inneemt, uiteraard afhankelijk van hoeveel geld je op de rekening hebt gestort. Dus met bijvoorbeeld 10.000 euro op je beleggingsrekening kun je meedoen met 3 posities, enz.

De eerste keer duurt het ongeveer 48 uur voordat het geld op je rekening staat. Vervolg stortingen worden via iDeal direct verwerkt.

Klik hier om in te loggen op je beleggingsrekening en om het geld op je rekening te storten.

Volg daarna deze handleiding van Saxo bank om geld naar je beleggingsrekening over te maken.

Bookmark of bewaar deze pagina en kom hier terug als je een bevestiging hebt gekregen van Saxo dat het geld is ontvangen en aan je beleggingsrekening is toegevoegd. Druk daarna op de button om verder te gaan.

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.