Rekening geschikt maken voor opties (eenmalig)

Je rekeninginstellingen moeten eenmalig ingesteld wroden om het handelen in indexopties mogelijk te maken. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd wat je daarvoor moet doen.

Handelen in indexopties mogelijk maken

 

Je rekening moet worden ingesteld zodat het handelen in opties is toegestaan. Log in op Account Management. Dat is de website waar je rekeninginstellingen kunnen worden aangepast.

 

Nadat je bent ingelogd druk je op het poppetje rechtsboven. Druk vervolgens op ‘Settings’. Druk daarna op ‘Trading Permissions’ onder het kopje Trading. 

Druk op ‘Request’ onder Future Options.

Zet een vinkje voor United States en druk op ‘Continue’. Druk in het volgende scherm nogmaals op ‘Continue’. Onderteken het volgende scherm door je naam naast Signature over te typen in het veld waar ‘Sign here’ staat. Druk op ‘Continue’.

Druk op ‘Ok’.

Druk op ‘Complete’ naast Futures Tutorial

Geef aan dat je in dit product wil handelen en druk op ‘Continue’. Druk daarna nog een paar keer op ‘Continue’ tot je bij onderstaande vragenlijst komt. 

Als je de antwoorden niet weet of niet goed hebt, dan krijg je nadat je op ‘Continue’ hebt gedrukt het volgende in beeld:

Geef aan dat je toch in dit product wil handelen en druk op ‘Continue’.

Druk op ‘Ok’.

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.