Nieuw systeem automatisch te volgen

Ik heb de afgelopen maanden intensief gewerkt aan het uitbreiden van mijn dienstverlening. Er zijn enkele nieuwe ontwikkelingen waarvan ik je graag op de hoogte stel.

 

Nieuw systeem

Vanaf 1 oktober a.s. start ik met een nieuw systeem: het NQ Automatisch Volgen Systeem.

De basis van het nieuwe systeem is hetzelfde als het door mij ontwikkelde model dat gebruikt wordt voor het innemen van optieposities op de AEX index. Het is daarmee een alternatief voor het AEX systeem, dat vol zit.

Het nieuwe systeem neemt wekelijks posities in op de Nasdaq. Maar let op, dit is een ander systeem dan het Nasdaq Weekoptie Systeem dat ik momenteel al aanbied.

NQ Automatisch Volgen gaat uit van een gemiddeld rendement van 20% per jaar. Het systeem maakt net als de andere weekoptie systemen 1 a 2 weken per jaar verlies.

Om deel te nemen aan dit nieuwe ElkeWeekGeld optie-volg-systeem is een minimaal vermogen nodig van € 20.000,-. Uiteraard ben je vrij om deel te nemen met een veelvoud hiervan. Dus als je bijvoorbeeld voor 3 posities kiest, dan dient er 60.000 euro op je rekening te staan. Er worden dan dan elke week 3 optieposities ingenomen.

 

Samenwerking met Mexem

Naast mijn samenwerking met Saxo bank en Lynx, is er een andere broker bijgekomen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe samenwerkingspartner Mexem.

Mexem is een online Broker die in 2018 is opgericht. Het is net als Lynx verbonden aan Interactive Brokers. Interactive Brokers is een van de grootste brokers ter wereld en beursgenoteerd in Amerika.

Door mijn samenwerking met Mexem kan ik deelnemers aan een van mijn systemen tot 500 euro korting op de transactiekosten aanbieden. Dit is van toepassing als je daar een nieuwe rekening opent.

 

Automatisch volgen

Mexem maakt het mij mogelijk om de posities namens jou in te nemen. Hiermee is het NQ Automatisch Volgen Systeem volledig automatisch te volgen. Dit betekent, dat ik de posities inneem namens de deelnemers van dit systeem. Het volgen gaat dus volledig automatisch en je hoeft zelf niks te doen. Maandelijks krijgen de deelnemers van dit systeem een e-mail van mij met daarin een update over de resultaten. Zoals je gewend bent zetten we ook deze resultaten transparant op de website.

 

Wat moet je doen om deel te nemen aan dit systeem?

De eerste stap is een abonnement nemen via mijn website. Daarbij kun je aangeven met hoeveel optieposities je wilt deelnemen. Dit hangt af van je vermogen en gaat in stappen van 20.000 euro. De kosten voor dit systeem zijn 50 euro per positie per maand. Je kunt altijd wijzigen en/of opzeggen. Je zit nergens aan vast.

 

Na het afsluiten van een abonnement, krijg je van mij informatie over het openen van een rekening bij Mexem (als je die nog niet hebt). De volgende stap is zorgen voor voldoende geld op de rekening. Daarna koppelt Mexem je rekeningnummer aan mijn systeem en kunnen we van start.

 

Zoals je ziet is het snel, makkelijk en het levert ook nog eens een mooi rendement op. En dat is hard nodig met een hoge inflatie en de lage rente die je op je spaarrekening ontvangt.

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.