Introductie nieuw optie-volg-systeem

Het is zover, na een jaar testen kan ik meedelen dat ElkeWeekGeld.nl een nieuw weekoptie-volgsysteem heeft ontwikkeld: Het ElkeWeekGeld.nl NASDAQ Weekoptie Systeem.

De basis van dit systeem is hetzelfde als het door mij ontwikkelde model dat gebruikt wordt voor het innemen van optieposities op de AEX en de Eurostoxx50. Bij het NASDAQ Weekoptie Systeem ga ik uit van een gemiddeld rendement van 30% per jaar.

Wat maakt dit nieuwe systeem anders dan de bestaande systemen?

  • De posities worden ingenomen op de NASDAQ futures
  • De mail en SMS met de in te nemen positie wordt op maandag verzonden tussen 16.30 en 17.00 uur
  • De NASDAQ futures opties zijn 23 uur per dag verhandelbaar. Dit maakt het dus ook mogelijk om de positie pas maandagavond in te nemen
  • De optiepositie vervalt/expireert elke vrijdag om 22.00 uur
  • En de maandag daarop nemen we dan de nieuwe weekpositie in
  • In het weekend hebben we bij dit systeem geen positie
  • Verwacht rendement van 30% per jaar

Net als bij de bestaande weeksystemen is de basis van het systeem het verkopen van een call en een put optie. Maar bij dit systeem kopen we daarnaast nog call en een put, waardoor het risico nog meer wordt beperkt.

 

Ultra veilig

De bovenstaande aspecten maken dit nieuwe weekoptie-systeem ultra veilig. En het mooiste is, het verwachte rendement is ook nog eens hoog! Ik heb met dit systeem zelf gehandeld afgelopen jaar. Dit leverde in 11 maanden een rendement op van 33%.

Om deel te nemen aan dit nieuwe optie-volg-systeem is een minimaal vermogen nodig van € 20.000,-. Uiteraard is het net als bij de andere systemen mogelijk om deel te nemen met een veelvoud hiervan. Je blijft in control en belegt zelf op je eigen beleggingsrekening.

 

Broker

Let op: dit systeem is alleen verhandelbaar via Interactive Brokers/Lynx. Helaas zijn deze opties niet verhandelbaar bij andere Nederlandse brokers. Ook bij dit systeem kan er eenvoudig gebruik gemaakt worden van een link die direct verwijst naar de website van Lynx. Hierdoor is de weekpositie met enkele klikken eenvoudig en in een minuut in te nemen.

 

Deelnemen

We starten met dit systeem op 2 januari 2023.

Wil je deelnemen? Je kunt je nu opgeven. Klik hier!

 

Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

 

Hartelijke groet,


Bram Voermans
Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.