Hoe word je rijk?

Hoe word je rijk? Concrete recepten daarvoor vind je in beroemde zelfhulpboeken. Vooral uit de Verenigde Staten komen boeken van goeroes, zoals Robert Kiyosaki en T. Harv Eker. Allebei benadrukken ze dat rijk worden begint in je hoofd. Wie zich niet kan voorstellen rijk te zijn, zal het zelden worden. Dat klinkt meer esoterisch dan het is. Er is namelijk wetenschappelijk onderzoek naar gedaan door de Universiteit van Michigan. In 1976 werden 12.000 studenten gevraagd naar hun doelen in het leven. Daarbij moesten ze tevens aangeven hoe belangrijk ze het vonden om rijk te zijn. Twintig jaar later werden 600 van de studenten opnieuw ondervraagd. Daaruit bleek dat hoe belangrijker ze het vroeger vonden om rijk te zijn, later overeenkwam met een groter jaarinkomen.

 

Rijk worden kan iedereen

Rijk worden begint dus met rijk willen worden. Volgens T. Harv Eker, auteur van ‘Secrets of the Millionaire Mind’ is het niet genetisch. Het wordt je aangeleerd. Vonden je ouders de rijken hebzuchtige varkens? Werd er geklaagd over inkomen en schulden? Mocht je niet praten over geld? Daardoor breng je geld in verband met moeilijkheden, pijn of verdriet. De genoemde zelfhulpgoeroes helpen je om die associatie te veranderen.

 

Maar hoe dan?

Maar toch is het niet zo simpel. Want ook al wil je rijk worden. Hoe doe je dat dan? Een mogelijkheid is het volgen van een gerenommeerde professionele belegger. Iemand die zijn sporen verdiend heeft in de wereld van beleggen. Het is heel simpel. De belegger neemt een positie in die gedeeld wordt met de volgers. Vertrouwen en transparantie zijn hierbij de belangrijkste factor.

Ik geef zelf de voorkeur aan opties. Mijn ervaring is dat als je hier verstandig mee om gaat, je goede rendementen kunt behalen. De resultaten die ik heb behaald sinds de oprichting van mijn bedrijf – ElkeWeekGeld.nl – zijn het bewijs. Jaarlijkse rendementen van 20 – 30 procent, afhankelijk van het systeem dat gekozen wordt.

De door mij ontwikkelde systemen zijn zeer grondig getest en uitgedacht. De beursbeweging maakt niet uit. Het gaat om een bandbreedte waarbinnen de beurs mag bewegen. Omhoog of omlaag, dat maakt niet uit. Deze systemen hebben goede resultaten.

Als je een abonnement neemt dan krijg je iedere dag of week een advies voor een optiepositie. Als volger neem je zelf een positie in, hetgeen een minuut kost per keer. Wekelijks een minuut van je tijd voor 20 – 30% winst op je vermogen.

 

Abonnement

Ik zou het zeker een keer proberen. Neem een maandabonnement voor 59 euro. Geheel vrijblijvend, geen gedoe en maandelijks opzegbaar. Velen hebben de stap al gezet en als je ook rijk(er) wilt worden, start dan nu.

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.