Hoe slecht waren mijn rendementen?

Nou, helemaal niet slecht! Hieronder een transparant overzicht van mijn rendementen over het tweede kwartaal 2021:

Rendementen kwartaal 2
Rendementen kwartaal 2

Resultaten ElkeWeekGeld.nl AEX Weekoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl AEX Weekoptie Systeem behaalde het tweede kwartaal een rendement van 3%. De AEX maakte in het tweede kwartaal van 2021 een positief rendement van maar 5%. Het lagere rendement van mijn AEX Weekoptie Systeem wordt volledig verklaard door een verlies van 3%. Ik moest het even opzoeken, maar het was precies één jaar geleden dat we met dit systeem een verlies hadden gemaakt. Dat was even wennen, maar het systeem heeft na dat verlies elke week weer geld verdiend. Tot nu toe is er met dit systeem voor het eerste half jaar 8% rendement gerealiseerd.

 

Resultaten ElkeWeekGeld.nl Eurostoxx50 Weekoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl Eurostoxx50 Weekoptie Systeem heeft een iets hoger risicoprofiel dan mijn AEX Weekoptie Systeem. Daar staat tegenover dat het rendement over het tweede kwartaal ook hoger was. We maakten een positief rendement van 9%. Dit jaar hebben we nog geen enkele week verlies gemaakt met dit systeem. De Eurostoxx50 index deed het iets slechter dan de AEX index en behaalde een rendement van 4%. Een ruime outperformance van mijn Eurostoxx50 systeem dus. Van alle drie de systemen presteert het Eurostoxx50 Weekoptie Systeem momenteel het beste. Met voor het eerste half jaar een rendement van 17%.

 

Resultaten ElkeWeekGeld.nl AEX Dagoptie Systeem

Het ElkeWeekGeld.nl AEX Dagoptie Systeem heeft goed gepresteerd in het tweede kwartaal van 2021. Dit systeem heeft een hoger risico dan de weeksystemen. Ook maken we vaker verlies. In principe krijgen we er een hoger rendement voor terug. In het tweede kwartaal namen we regelmatig een dagelijkse positie in. Het gerealiseerde rendement bedraagt 8% voor het tweede kwartaal en hiermee verslaan we de AEX index. Deze index behaalde een kwartaalrendement van 5%. We maakten één keer een bescheiden verlies van nog geen één procent. Voor het eerste half jaar staan we op een rendement van 10%.

Mijn systemen presteerden dit kwartaal volgens verwachting. Ook de vooruitzichten zijn gunstig. Door het gebruik van optieconstructies verdienen we geld als de beurs stijgt, daalt of gelijk blijft. Dus ook het tweede kwartaal verwacht ik elke week geld te verdienen.

Het volgen van één van mijn systemen is makkelijk, kost weinig tijd en je hebt geen ervaring met opties nodig.

Wil je ook meer rendement? Kijk hier voor mijn verschillende abonnementen.

 

Hartelijke groet,

Bram Voermans

Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.