Evaluatie 2019

Hoe ging het in 2019?

Alle ElkeWeekGeld.nl systemen hebben het erg goed gedaan. We mogen terugkijken op een uiterst succesvol jaar! Het AEX Weekoptie Systeem behaalde over december een maandrendement van 1.7%. Het jaarrendement voor het AEX Weekoptie Systeem komt op 15.5%. De AEX deed het over dezelfde periode beter met een resultaat van iets meer dan 24%. Vooral de forse stijging van de AEX in het eerste kwartaal kon het systeem niet evenaren. Wel is het zo dat het AEX Weekoptie Systeem van ElkeWeekGeld.nl een mooie en geleidelijke opbouw van rendement heeft gehad, waardoor de grote verliezen in de AEX aan ons voorbij zijn gegaan.

Het Eurostoxx50 Weekoptie Systeem is gestart op 1 april 2019. Dit systeem is ook in eigen beheer ontwikkeld en belegt in de EuroStoxx 50 index. Deze index bestaat uit de 50 grootste bedrijven van Europa. En ook bij dit systeem zien we uitstekende resultaten. Over december maakte dit systeem een rendement van 2.5%. Geen slecht resultaat voor slechts 1 maand. Het Eurostoxx50 Weekoptie Systeem maakte een jaarrendement van 22.6% sinds de start op 1 april. Op jaarbasis is dit een rendement van iets meer dan 30%. Met de AEX had je in dezelfde periode een rendement behaald van 11.2%. Dubbel zoveel rendement dus met het Eurostoxx50 Weekoptie Systeem en dat terwijl er geen enkele week verlies was! Wat ook hier opvalt is de mooie rechte, opgaande lijn. Ook hier een stabiel rendement.

Het recent geïntroduceerde AEX Dagoptie Systeem behaalde over december een maandrendement van maar liefst 3.6%. Het AEX Dagoptie Systeem behaalde het grootste jaarrendement van alle systemen en komt op precies 33.3%, sinds we daarmee begonnen op 1 juli. Een rendement van maar liefst 66.6% op jaarbasis. Ter vergelijking: het rendement van de AEX was in diezelfde periode 8.8%. Met het AEX Dagoptie Systeem behaalden we dus maar liefst bijna 4 keer zoveel rendement!

Vooruitzichten 2020

Voor komend jaar zijn de vooruitzichten, net als in 2019, onzeker. Vorig jaar stonden de kranten vol van de grillen van Trump, de Brexit, de handelsoorlog met China, vrees voor een recessie en nog vele andere zaken. In 2020 zullen deze onderwerpen wederom vaak voorbij komen. Daar komen in ieder geval de spanningen met Iran nog bij. Omdat de ElkeWeekGeld.nl systemen profiteren van stijgingen, dalingen en zijwaartse koersen, heb ik het volste vertrouwen in wederom een succesvol jaar. Ondanks de genoemde onzekerheden. Daarnaast zijn de weeksystemen getest op robuustheid vanaf 1 januari 2000, dus ze kunnen wel een stootje hebben.

 

Veel succes!

Bram Voermans

Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.