2 jaar ElkeWeekGeld.nl!

In 2018 ben ik begonnen met ElkeWeekGeld.nl. Wat begon met 1 systeem is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat 3 systemen aanbiedt. Waarvan 1 systeem semi-automatisch via een samenwerking met de broker LYNX. Er waren veel hoogtepunten afgelopen 2 jaar. Zo werd er over ElkeWeekGeld.nl geschreven in het Financieel Dagblad en in het weekblad BeleggersBelangen. Daarnaast geef ik samen met Peter verschillende cursussen en coaching. Ook erg leuk om te horen dat mijn klanten flexibeler zijn gaan werken of verhuizen naar tropische oorden, mede door de stabiele rendementen van de systemen.

 

De Systemen

ElkeWeekGeld.nl biedt momenteel drie systemen aan. Twee systemen genereren wekelijks een transactie. Één systeem voor de AEX index en één voor de Eurostoxx50 index. Deze laatste index is een mandje met daarin de 50 grootste Europese bedrijven. Daarnaast is er een systeem dat elke dag een positie inneemt op de AEX.

Als je een abonnement afsluit, dan krijg je één keer per week (bij de weeksystemen) of per dag (bij het dagsysteem), een e-mail waarin duidelijk staat welke optie positie ikzelf inneem. Deze informatie is berekend door het door mijzelf ontwikkelde systeem. Wil je deze informatie ook gebruiken, dan heb je hiervoor een beleggingsrekening nodig. Het maakt daarbij niet uit welke bank of broker je gebruikt.

Het systeem is opgebouwd uit risicobeperkende maatregelen. Zo neemt het systeem bijvoorbeeld geen positie in, als er grote risico’s worden verwacht. Het systeem kiest een dusdanig veilige onder- en bovengrens, dat deze bijna nooit met verlies gesloten hoeft te worden. En daarmee verdien je dus elke week geld!

 

Hoe hebben de ElkeWeekGeld.nl systemen het gedaan in de afgelopen 2 jaar?

Resultaten totaal

 

 

 

 

Ik ben in oktober 2018 begonnen met het ElkeWeekGeld.nl AEX Weekoptie Systeem. Dit systeem bestaat nu dus exact 2 jaar. In die 2 jaar hebben we een rendement behaald van 38%. Ter vergelijking: de AEX index behaalde in dezelfde periode een rendement van 8%. Een uitstekend rendement, maar niet onbelangrijk, tegen een zeer gering gerealiseerd risico. Waar de AEX een duik maakte van ongeveer 40%, was het grootste verlies van mijn AEX Weekoptie Systeem slechts 2.4%. Meer rendement en minder risico dus.

Een half jaar later, april 2019, startte ik het ElkeWeekGeld.nl Eurostoxx50 Weekoptie Systeem. Dit systeem is vergelijkbaar met het ElkeWeekGeld.nl AEX Weekoptie Systeem, maar heeft een andere index als basis. Dit zorgt voor spreiding, maar ook voor een iets hoger potentieel rendement vanwege kleine onderliggende aanpassingen in het systeem. Dit systeem heeft ondanks de coronacrisis een positief rendement van 10%. Geen slecht resultaat na 18 maanden. De vergelijkbare Eurostoxx50 index, staat in diezelfde periode op een rendement van plus 1%.

Niet veel later, in juni 2019, begon ik met het ElkeWeekGeld.nl Dagoptie Systeem. Dit systeem heeft een ander algoritme dan de weekoptie systemen. Het heeft ook een groter risico en vaker een klein verlies. Maar daar staan hogere potentiële rendementen tegenover. Het rendement over de afgelopen 15 maanden voor het ElkeWeekGeld.nl AEX Dagoptie Systeem komt op 51% (!). Het grootste verlies dat we met dit systeem hebben gelopen is 5.4%. Een hele mooie prestatie en bij mijn weten het beste dagoptie systeem van de wereld.

Wil je ook wekelijks of dagelijks een inkomen genereren?
Klik dan hier voor de uitleg en een abonnement.

 

Veel succes!

Bram Voermans

Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.