ElkeWeekGeld.nl bestaat 5 jaar!

ElkeWeekGeld.nl bestaat 5 jaar!

Zoals in het Engels vaak wordt gezegd… time flies when you’re having fun… én in ons geval helemaal. Zo hebben we veel tevreden deelnemers aan de systemen met jaarlijkse rendementen die liggen tussen de 20 en 30 procent.

Rendement 5 jaar

We zijn trots op de afgelopen vijf jaar en bedanken graag al onze inspirerende deelnemers en partners die dit mogelijk hebben gemaakt. Deze mooie mijlpaal laat ons terugblikken op wat er allemaal is gebeurd nadat we in 2018 met ElkeWeekGeld.nl zijn begonnen.

 

Optiesystemen

Wat begon met één optiesysteem is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat meerdere optiesystemen aanbiedt. Beleggen met deze systemen is semi-automatisch mogelijk via een samenwerking met Saxo bank en de online broker Lynx. Je logt zelf in met je gegevens waarna de order klaar staat om door jou goed te keuren. Snel makkelijk en simpel.

Inmiddels is het ook mogelijk om helemaal volledig automatisch te beleggen door mijn samenwerking met Mexem. Je hoeft dan alleen een beleggingsrekening te openen en daar geld op te storten. Snel, makkelijk en nog eenvoudiger.

 

Hoogtepunten

Er waren veel hoogtepunten de afgelopen 5 jaar. Teveel om op te noemen. Maar samen met Peter verschillende cursussen en coaching geven is altijd leuk en leerzaam om te doen. Ik blijf vol passie proberen om heel Nederland aan de opties te krijgen!

Ook wordt ElkeWeekGeld.nl bekender en weten steeds meer mensen het te vinden. Niet zo gek als je kijkt naar de uiterst beperkte verliezen in combinatie met uitstekende rendementen. Klik hier als je mee wilt doen.

Hartelijke groet,

Bram Voermans

Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.