De beurs voorspellen

Beurs voorspellen

Hoe kun je de beurs voorspellen? Een nieuw jaar is weer gestart. Traditiegetrouw volgen in deze periode de jaarvoorspellingen van verschillende banken en beursgoeroes. Vaak levert ze dat veel aandacht in de media op, maar wat heb je er zelf eigenlijk aan? Meestal wordt er niet terug gekeken naar wat er vorig jaar voorspeld werd en wanneer moet je eigenlijk afscheid nemen van de posities die ze aanbevelen? Welk onderzoek is er gedaan over het voorspellen van de beurs?

 

“Those who have knowledge, don’t predict. Those who predict, don’t have knowledge.”

– Lao Tzu –

 

Jaarvoorspellingen

U zult het al begrepen hebben en zoals je aan het citaat hierboven kunt zien, ik heb het niet zo op jaarvoorspellingen. Toch word ik ook wel gevraagd om een jaarvoorspelling te doen. En als er dan echt doorgevraagd wordt, antwoord ik met een vrij citaat van Michael Kraland: “De beurzen zullen bewegen en de dollar blijft groen”….

Momenteel verwachten velen dat de beurs flink gaat dalen. Ik weet het niet, maar heb er wel een mening over. Maar om nu te beleggen op een mening, is dat wel zo verstandig? Misschien is een bodem gezet en gaat de beurs juist stijgen. Dat zou dan een kostbare mening blijken. Ik verdien liever elke week geld. En wat het jaar ook gaat brengen, met ElkeWeekGeld.nl volg ik het zelf ontwikkelde systeem dat elke week aangeeft welke positie we kunnen innemen. Dit is onafhankelijk, objectief en getest vanaf 1 januari 2000. Mocht het flink gaan dalen, dan zal het systeem adviseren geen positie in te nemen. Mocht het een beetje dalen of stijgen, dan zullen we waarschijnlijk blijven profiteren van wekelijkse winsten. Wat voorop staat is dat risico voor rendement gaat en dit is zo ook vastgelegd in mijn systemen.

 

Veel succes!

Bram Voermans

Bedenker en oprichter van “Elkeweekgeld.nl”

Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.