Beleggingsspecialisten gaan samenwerken

ElkeWeekGeld.nl gaat samenwerken met twee partijen: TradersTrefpunt en Florizon.


TradersTrefpunt is een initiatief van Marcel van Vliet dat is voortgekomen uit de behoefte om in contact te komen met andere traders en (actieve) beleggers om elkaar te versterken en gezamenlijk een hechte online gemeenschap te vormen die elkaar met raad en daad bijstaat. Daarnaast richt TradersTrefpunt zich op technische analyse (beleggen op basis van koersinformatie) en coaching.


Het gezicht achter Florizon is Erick Erdtsieck. Hij is sinds 1991 bezig met onderzoek naar financiële modellen. Daarna richtte hij Florizon Beleggen op waar u leert beleggen op basis van een eigen ontwikkelde methode die is gebaseerd op de principes van de Fundamentele Analyse (beleggen op basis van een analyse van bedrijfsgegevens, bijvoorbeeld de jaarcijfers).


Door de verschillende benaderingen, vullen deze beleggingsspecialisten elkaar goed aan. En is het mogelijk om een heel scala van diensten aan te bieden. Of het nu gaat over technische analyse, fundamentele analyse of opties. Bijna het hele beleggingsspectrum komt aan bod.


Dit alles komt onder andere samen in een actieve facebook groep. Een grote groep beleggers kunnen daar vragen stellen of hun visie testen. Uiteraard treft u daar ook Marcel, Erick en mijzelf regelmatig aan.


Wilt u ook lid worden van deze facebook groep? Meldt u dan hier gratis aan.


Hartelijke groet,
Bram Voermans.

welk pad kiest u voor uw geld
Winkelwagen

Download Gratis Ebook

Beleg succesvol met opties in 7 dagen!

U kunt meer rendement op uw vermogen realiseren door met opties te werken. Als u weet hoe het werkt, kunt u beleggen met meer rendement en met een lager risico. Opties zijn niet moeilijk of gevaarlijk, maar u moet er wel wat over leren voordat u het winstgevend kunt toepassen.