Winkelwagen (0)

Cursus en Abonnementen

Basiscursus Beleggen met Opties 18 januari 2020
Prijs:
199
Beschrijving

 

Nog nooit iets gedaan met opties?

Altijd al gedacht dat opties moeilijk of risicovol waren?

Heel veel vragen, maar nooit de goede antwoorden gekregen?

Opties hebben je interesse, maar nog nooit mee begonnen?

 

Deze cursus bestaat uit een 6 uur durende sessie op zaterdag 18 januari van 10.00 tot 16.00 en vindt plaats in de omgeving van Utrecht. In de cursus komen de belangrijkste feiten en weetjes over opties ter sprake. Deze basiscursus geeft de cursisten het inzicht waarom het bij beleggers zo vaak fout gaat als ze zelf met opties beginnen. Het lijkt namelijk zo simpel, maar als je er zo maar mee begint gaat het mis en sta je zo op verlies.

In de basiscursus beleggen met opties komt uitgebreid ter sprake waarom dat zo is en hoe je dat voortaan dus kan voorkomen.

Je moet namelijk nét even iets meer van opties weten, wil je dat snappen. Deze cursus geeft nét dat stukje benodigde kennis! Het is zonder meer zo dat er veel meer over opties te leren is dan in korte tijd aangeboden kan worden. De basiscursus is echter wel een degelijke basis en na de cursus kun je direct zelf aan de slag met opties.

De basiscursus optiesbeleggen is expres heel betaalbaar gehouden. De prijs mag niet de reden zijn om deze kennis aan je voorbij te laten gaan. Maar ondanks de lage prijs krijg je meer! Daarnaast krijg je gratis een 6 weken abonnement op ElkeWeekGeld.nl. Op basis van het gemiddelde rendement per week, kan je meer dan het cursusgeld terugverdienen. Waarmee de cursus dus eigenlijk helemaal gratis wordt.

 

Ik heb 9 jaar -in deeltijd- lesgegeven aan de Hogeschool van Amsterdam en heb dus veel ervaring met het overdragen van kennis. Ik ben ervan overtuigd dat je na de cursus veel over opties hebt geleerd. Deze kennis kun je direct toepassen om je rendement te vergroten en je risico te verlagen. Je weet precies hoe het werkt met opties en je kunt zelf aan de slag. En dat is nog niet alles: op de cursusdag is de lunch inbegrepen!

 

Reacties van cursisten:

- In 1 cursus heel veel basiskennis waarmee je aan de slag kan -

- geduldige, rustige uitleg -

- goede start voor opties -

- Hele goede cursus -