Winkelwagen (0)

Hoe werkt het?

1 keer per week krijgt je van mij een e-mail waarin duidelijk staat welke optie postie ikzelf inneem. Wil je deze informatie ook gebruiken, dan heb je hiervoor een beleggingsrekening nodig. Het maakt daarbij niet uit van welke bank of broker je gebruik maakt.

 

Het systeem gaat uit van het schrijven van 2 opties op de index. Hierdoor creëer je een bandbreedte waarbinnen de aandelenindex zich mag bewegen. Als de index binnen een week niet onder of boven de door ons gestelde bandbreedte komt, dan mag je het geld dat je hebt gekregen voor het aangaan van deze optiepositie houden. Hiervoor heb je 3.000 euro nodig als je dit doet op de EuroStoxx50 index en 5.000 euro voor de AEX index. Dit zijn gemiddelde bedragen, en deze kunnen afwijken afhankelijk van welke bank of broker je gebruikt.

 

Je kunt dit uiteraard ook met meer optieposities doen, dan heb je een veelvoud van 3.000 of 5.000 euro nodig.

 

Gaat de index binnen een week wel over de door mij gestelde grens, dan is het risico gelimiteerd door het hanteren van een stop-loss niveau. Dit houdt in dat als de grens in de buurt komt, de transactie gesloten wordt met verlies. Let op: beleggen met opties brengt kosten en risico’s met zich mee die niet voorkomen bij sparen. Je kunt (een deel van) je inleg of méér verliezen.

 

Mijn systeem kiest een dusdanig veilige onder- en bovengrens, dat deze bijna nooit met verlies gesloten hoeft te worden. En daarmee verdien je dus elke week geld! Historisch komt het resultaat uit op meer dan 20% per jaar.

 

 

Wil je dezelfde resultaten, neem dan hier een abonnement en maak gebruik van de informatie van ElkeWeekGeld.nl.