Winkelwagen (0)

Hoe werkt het?

Ik heb momenteel 3 systemen. 2 systemen genereren wekelijks een transactie. 1 systeem voor de AEX index en 1 voor de Eurostoxx50 index. Deze laatste index is een mandje met daarin de 50 grootste Europese bedrijven. Daarnaast heb ik een systeem dat elke dag een positie inneemt op de AEX.

 

Als je een abonnement afsluit, dan krijg je 1 keer per week (bij de weeksystemen) of per dag (bij het dagsysteem), van mij een e-mail waarin duidelijk staat welke optie postie ikzelf inneem. Deze informatie is berekend door het door mijzelf ontwikkelde systeem. Wil je deze informatie ook gebruiken, dan heb je hiervoor een beleggingsrekening nodig. Het maakt daarbij niet uit welke bank of broker je gebruikt.

 

Het systeem gaat uit van het schrijven van 2 opties op de index. Hierdoor creëer je een bandbreedte waarbinnen de aandelenindex zich mag bewegen. Als de index binnen een week niet onder of boven de door het systeem gestelde bandbreedte komt, dan mag je het geld dat je hebt gekregen voor het aangaan van deze optiepositie houden, en maak je winst. Hiervoor heb je 3.000 euro nodig als je dit doet op de EuroStoxx50 index en 5.000 euro voor de AEX index. Dit zijn gemiddelde bedragen, en deze kunnen afwijken afhankelijk van welke bank of broker je gebruikt.

 

Je kunt dit uiteraard ook met meer optieposities doen, dan heb je een veelvoud van 3.000 of 5.000 euro nodig.

 

Komt de index in de buurt van de door het systeem berekende grens, dan wordt de optiepositie gesloten. Dit houdt in dat de transactie gesloten wordt met verlies. Let op: beleggen met opties brengt kosten en risico’s met zich mee die niet voorkomen bij sparen. Je kunt (een deel van) je inleg of méér verliezen.

 

Mijn systeem kiest een dusdanig veilige onder- en bovengrens, dat deze bijna nooit met verlies gesloten hoeft te worden. En daarmee verdien je dus elke week geld! Historisch komen de resultaten uit op meer dan 20% per jaar en door de bandbreedte kun je dus geld verdienen, als de beurs stijgt, daalt of gelijk blijft.

 

 

Wil je dezelfde resultaten, neem dan hier een abonnement en maak gebruik van de informatie van ElkeWeekGeld.nl.