elke week geld.nl

Makkelijk geld verdienen op de beurs
Winkelwagen (0)

Hoe werkt het?

Iedere week (1 keer per week), op vrijdag tussen 16.00 en 17.00, krijgt je van mij een e-mail waarin duidelijk staat aangegeven wat ik doe. Wilt je deze informatie ook gebruiken, dan heb je hiervoor een beleggingsrekening nodig. Het maakt hierbij niet uit van welke bank of broker je gebruik maakt.

 

Het systeem gaat uit van het schrijven van 2 opties op de AEX index. Bij het schrijven van opties gaat je de verplichting aan om de AEX index te kopen. Dit houdt in dat als de AEX binnen een week niet onder of boven de door ons gestelde grens komt, je geld ontvangt voor het aangaan van de verplichting. Per combinatie van deze 2 opties heb je 5.000 euro nodig om deze verplichting aan te kunnen gaan. Je kunt dit uiteraard ook met meer opties doen,  dan heb je een veelvoud van 5.000 euro nodig.

 

Gaat de AEX binnen een week wel over de door mij gestelde grens, dan is het risico gelimiteerd door het hanteren van een stop-loss niveau. Dit houdt in dat als de grens in de buurt komt, de transactie gesloten wordt met verlies. Let op: beleggen met opties brengt kosten en risico’s met zich mee die niet voorkomen bij sparen. Je kunt (een deel van) je inleg of méér verliezen.

 

Mijn systeem kiest een dusdanig veilige onder- en bovengrens, dat deze bijna nooit met verlies gesloten hoeft te worden. En daarmee verdien je dus elke week geld!

 

Historisch is met een vermogen van 5000 euro een wekelijkse opbrengst haalbaar van 30 euro. Per jaar zijn er 40 weken waarin ongeveer 30 euro per week wordt verdient (1.200 euro per jaar). Iets van 10 weken per jaar blijven we uit de markt. Dit zijn periodes waarin het te onstuimig is op de markt. Het is gezien de risico's onverantwoord om dan posities in te nemen. En gemiddeld 1 keer in de 52 weken doorbreken we de grens en sluiten we de positie met verlies. Dit betekent een resultaat van meer dan 1.000 euro per jaar, op een bedrag van 5.000 euro. Een rendement van 20%!

 

Wil je dit ook, sluit je aan via deze link en maak gebruik van ElkeWeekGeld.nl.

 

 

Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.